Elke zondag is er bij de Lokale Omroep Mill het radioprogramma Het 12uurtje. Zo ook zondag 10 januari van 12.00 uur tot 14.00 uur. Tom Raaijmakers en Corné Kremers hebben dan weer tal van telefonische interviews, leuke muziek en het actuele nieuws rond gebeurtenissen en ontwikkelingen in de gemeente Mill en Sint Hubert. Live luisteren kan via radio, Tv en wereldwijd via www.lokaleomroepmill.nl.

Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill heeft vanaf dit jaar een nieuwe eigenaar. Suzanne Thoonen Schipperheijn nam het bedrijf van haar ouders over. In Het 12uurtje bellen de programmamakers met Suzanne om hierover te praten.

Elke week verse groente van het seizoen, fruit, eieren en voor wie wil vlees en vleeswaren. Dat van je eigen boerderij geproduceerd door je eigen boer. Dat samen met 200 andere inwoners, dat is het concept van Herenboeren. Met Doreen de Hoog is in Het 12uurtje een gesprek over het hoe en wat.

Jordy Graat is een bekende naam bij Omroep Brabant. Maar hij maakt ook diverse podcasts, is omroeper bij PSV en actief als presentator en DJ in binnen- en buitenland. Maar ook is hij een echte carnavalsliefhebber en presentator van 3 uurkes vooraf. Mist hij carnaval? Dat vragen Tom en Corné hem in Het 12uurtje.

Dit jaar starten er diverse bouwplannen in de gemeente Mill en Sint Hubert. Met wethouder Jos van den Boogaart lopen Tom en Corné door de meest actuele plannen om een beeld te krijgen van wat er in dit laatste jaar van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert zoal gaat gebeuren.

Helaas, geen carnaval dit seizoen. Maar de Klotstekers uit Wilbertoord zijn creatief en bedenken van alles. Valerie Aben van de Klotstekers is kartrekker van een miniatuur optochtje, instapolonaise en heeft nog tal van andere ideeën. In Het 12uurtje zal hij dit alles toe gaan lichten.

Verder is het Elvis-Time en maakt men de winnaar bekend van De Neije Krant prijsvraag. Via deze prijsvraag maken lezers elke week kans op o.a. de Ontdek Mill kalender, een Neije Krant tas en de Neije Krant koektrommel. www.het12uurtje.nl