2021 wordt ons jaar. Op 1 oktober 2021, bestaan wij namelijk als muziekvereniging 100 jaar! Een bijzonder moment wat wij natuurlijk niet ongestoord voorbij kunnen laten gaan. We hopen op korte termijn de “normale” muzikale draad weer op te kunnen pakken, om ons te kunnen voorbereiden op een mooi jubileum.

Het is een mijlpaal waar wij als muziekvereniging erg trots op zijn. Ons jubileumprogramma, wat eigenlijk nu van start zou gaan, is vanwege de huidige maatregelen uitgesteld en zal nu gaan starten in ons jubileumweekend; oktober 2021. Wat de exacte invulling van het programma gaat zijn, blijft nog even een verrassing. We hopen uiteraard samen met jullie te kunnen gaan genieten van diverse activiteiten door het jaar heen.

Uiteraard willen we dit jaar, ons jubileumjaar, wel aftrappen met iets speciaals. Iets waar we als muziekvereniging aan toe zijn en waar het 100-jarig bestaan een mooie gelegenheid voor is. Wij lanceren namelijk, met veel trots, het nieuwe logo van muziekvereniging Amicitia!

Een strak, duidelijk, vernieuwend, fris en veelzijdig logo. We zijn er als muziekvereniging erg blij mee! Het ontwerp van het logo is gesponsord door ORION MEDIA. Nogmaals bedankt voor deze fijne samenwerking.

We kijken uit naar het jubileum met diverse activiteiten op de planning. Blijf op de hoogte van ons jubileumjaar via onze socials, website en andere uitingen.