Foto: Cockie Kremers

In het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje is aanstaande zondag een interview te horen met Ad Goossens en Willem Hermans. Deze week verscheen namelijk hun eerste gezamenlijke CD.

De 2 geboren en getogen Millenaren en alle 2 prima trompettisten, gingen vorig jaar een samenwerking aan om in coronatijd her en der wat vermaak te brengen. Ad (78 jaar) en Willem (23 jaar) traden op bij tal van zorg- en verpleeghuizen. Ook bij particulieren stonden ze in de tuin om speciale verjaardagen of andere bijzondere momenten muzikaal te omlijsten. Deze samenwerking resulteerde in een CD.

In Het 12uurtje is aanstaande zondag (17 januari) tussen 12.00 uur en 14.00 uur een interview met Ad en Willem over deze samenwerking en is er uiteraard ook een nummer van de CD te horen.
De CD met 11 nummers is a 7,- euro te koop bij Ad Goossens aan de Houtwolstraat 11 in Mill en telefonisch via 06 23 58 15 87 te bestellen.

Beluister Het 12uurtje via L.O.M.-radio en wereldwijd kan dat via luister live op www.lokaleomroepmill.nl of www.het12uurtje.nl.