Vandaag (22 januari) verschijnt de 400e editie van De Neije Krant. Het initiatief voor het starten van een nieuwe huis-aan-huiskrant in de gemeente Mill en Sint Hubert werd medio 2012 genomen door Corné Kremers. Hij is de huidige redacteur en acquisiteur van De Neije Krant.

Na wat oriënterende gesprekken met o.a. financieel-adviseur Vincent Willems en Robert Hermens als ervaringsdeskundige uit de krantenwereld, werd besloten de Stichting Huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert op te richten. Linda de Kleijne werd gevraagd de vormgeving van De Neije Krant te verzorgen en dat doet zij nog steeds.

Bestuur

Het bestuur van Stichting Huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert (uitgever van De Neije Krant) is al vanaf de start bijna hetzelfde. Valerie Aben uit Wilbertoord is voorzitter en Wilmien Heijs uit Mill is penningmeester. Frans Duijnstee uit Sint Hubert nam enkele jaren geleden het secretariaat over van Bianca Sommers die betrokken was bij de oprichting van de krant. Door de verhuizing van Frans deze maand naar Wijchen heeft hij zijn bestuurszetel overgedragen aan Pieter Cuppen uit Sint Hubert. Lianne Bongers uit Langenboom en Henri Kremers uit Mill zijn de overige bestuursleden. De taak van het bestuur is vooral om als klankbord voor de redactie en vormgeving te fungeren, de financiële situatie te controleren en gevraagd en ongevraagd adviezen te geven rond mogelijke aandachts- en verbeterpunten van De Neije Krant.

Dank

Graag bedanken wij alle columnisten van De Neije Krant, fotografen, schrijvers van artikelen, verslagen en interviews, onze bezorgers en drukker en alle andere vrijwilligers die De Neije Krant tot een succes gemaakt hebben. Maar bovenal bedanken wij alle adverteerders voor het in De Neije Krant gestelde vertrouwen. Ook een woord van dank aan onze donateurs en sponsoren. Want zonder adverteerders, sponsoren en donateurs geen Neije Krant!

Sponsor

Ter gelegenheid van deze 400e editie is er een setje van 5 ansichtkaarten uitgebracht. De foto’s op deze kaarten zijn van Cockie Kremers uit Mill (Media-Mix.nl) en zij deed ook het ontwerp van de ansichtkaarten. Een setje kaarten is a 5,- euro te koop en hiermee steunt u De Neije Krant.

Verkooppunten

De setjes met kaarten zijn vanaf 22 januari a 5,- euro (uitsluitend contant afrekenen) verkrijgbaar bij:

  • Servicebalie Albert Heijn van de Ven, Markt 15 Mill;
  • Bakkerij Verkerk, Dorpsstraat 33 Langenboom;
  • Auto Service Sint Hubert, Grootvenseweg 27 Sint Hubert;
  • Cafetaria Amanshof, Wethouder Lindersstraat 68 Wilbertoord;

Bank

Ook kunt u 5,- euro (per setje ansichtkaarten) overmaken naar Stg huis aan huiskrant gem Mill en St Hubert via: bankrekening NL94 RABO 0175233810. Vermeld bij het overmaken van het bedrag uw adresgegevens en de ansichtkaarten worden (in de gemeente Mill en Sint Hubert) thuisbezorgd.

Meer weten?

Redactie De Neije Krant tel. 0485 32 56 34 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..