Foto: Cockie Kremers

Op 5 mei start de Kunstroute van Ontdek Mill 2021. Het thema Vrijheid Blijheid is ook het thema wat voor vorig jaar al op de planning stond. Dit in het kader van 75 jaar vrijheid in Nederland. Maar zoals bekend kon net als heel veel andere activiteiten de Kunstroute toen niet doorgaan. Het thema Vrijheid Blijheid heeft door het coronavirus en alle bijbehorende maatregelen wellicht een nog andere betekenis gekregen. Daarom heeft de organiserende werkgroep besloten dit thema ook voor dit jaar aan de Kunstroute te verbinden.

Normaal gesproken start de voorbereiding voor de Kunstroute met een gezamenlijke informatieve, inspirerende en vooral ook een gezellige avond met belangstellende kunstenaars. Dat is op dit moment helaas nog niet mogelijk. Daarom worden alle belangstellenden die deel willen nemen aan de Kunstroute en waarmee nog geen contact is geweest, opgeroepen zich nu telefonisch of per mail aan te melden bij Bert Verweijen. Men ontvangt dan alle benodigde informatie zoals locatie en datum van plaatsing, zodat men aan de slag kan met het kunstwerk.

De officiële opening van de Kunstroute is op 5 mei bij Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat in Mill. Tot eind september kan iedereen de route gratis wandelen, fietsen of met de auto volgen en zo weer tal van kunstwerken zien. Voor deze route van ruim 12 kilometer zal TZT ook weer een gedrukte route beschikbaar zijn waarop ook meer informatie te vinden is over de kunstenaars en kunstwerken. Ook zijn er diverse rustposten in de route opgenomen waar men kan genieten van een hapje en drankje.

Meer weten of aanmelden als deelnemer? Neem dan contact op met Bert Verweijen via 06 50 44 92 97 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..