In de gemeente Mill en Sint Hubert wordt de laatste hand gelegd aan het glasvezelnetwerk. Bijna overal ligt deze glasvezelkabel in de grond, her en der dient deze nog in woningen te worden aangebracht en vervolgens doorgemeten. Zodra dit in de hele gemeente is gerealiseerd, dan kunnen de diverse providers het daadwerkelijke radio, televisie, telefoon en internetsignaal leveren.

De Lokale Omroep Mill krijgt regelmatig de vraag van kijkers en luisteraars: “welke provider moeten we kiezen om de RTV-programma’s van de Lokale Omroep Mill te kunnen blijven zien?” Antwoord is: “dat is op dit moment helaas nog niet duidelijk.”

Het glasvezelnetwerk in het Land van Cuijk is eigendom van E-Fiber. Maar om het RTV-signaal van de Lokale Omroep Mill in het basispakket van de beschikbare providers te krijgen, dienen er met elke individuele provider (dat zijn er 9) afspraken gemaakt te worden. De L.O.M. laat weten dat men hier volop mee bezig is, maar dat sommige contacten wat stroef lopen. Zodra er meer bekend is over bij welke provider de L.O.M. in het basispakket te vinden is, leest u dat op o.a. de Tv-krant van de Lokale Omroep Mill, hun website en uiteraard Facebook.

Like daarom de Facebookpagina van de Lokale Omroep Mill om niets te missen, bekijk dagelijks de Lokale Tv-krant en check ook de website. Dit ook voor het actuele overzicht van alle frequenties. www.lokaleomroepmill.nl

Overigens blijft de Lokale Omroep Mill ook te ontvangen via de huidige providers waarop op dit moment de RTV-programma’s te horen en zien zijn.