Iedereen bevindt zich wel eens in een nieuwe omgeving waar hij of zij niemand kent: nieuw werk, verhuizing naar ander dorp of stad, feestje met veel onbekenden. Je staat er wat verloren bij, voelt je ongemakkelijk en ziet hoe anderen met elkaar praten en lachen.

Ben je bang om het eerste contact te leggen? Kijk waar een pauze valt of waar ook iemand alleen staat en stap er op af. Mensen zullen je dankbaar zijn dat jij de eerste stap neemt. Begin een ontmoeting altijd met oogcontact en een glimlach! Een glimlach is een universeel teken dat je aardig en open bent, en met vriendelijke bedoelingen op die ander afgaat. Als je glimlacht, glimlachen mensen in de regel terug en daarmee vormt het een ideale ijsbreker. Begin altijd met een groet. Een eenvoudig hallo en een handdruk is al voldoende. Maak even oogcontact terwijl je de hand drukt.

Waar vind je mensen die met jou willen praten, mensen met een glimlach en een luisteren oor? Waar vind je deze combinatie? Misschien bij het Senioren Hobby Centrum in Mill. Wij creëren een veilige haven, waar je je kunt terugtrekken, waar je jezelf kunt zijn, waar je tot rust kunt komen, een plek die als “thuis ”aanvoelt.

Zie om ook deelnemer te worden? We bieden 22 hobby’s aan, er zijn altijd deskundige teamleiders aanwezig en er heerst een ontspannen sfeer. Vanaf 50 jaar ben je hartelijk welkom, het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Gezien corona pandemie even nu “stilte” op ons centrum. We hopen zeer snel weer te kunnen opstarten Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s. Bel of mail Ans Bardoel, leden administratie 06-34484961 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.