Op de redactie van De Neije Krant - inmill.nl krijgen we regelmatig vragen van onze lezers. Ook kregen we een vraag binnen over de RTV-commercials van Stichting DierenLot. U kent ze ongetwijfeld. De lange, volgens sommige irritant lange commercials op Tv en ook op de radio zijn ze vaak te horen. De vraag van een van onze lezers was: “Kost dit niet meer dan het opbrengt?”

We stuurden de vraag door naar Stichting DierenLot. Hun antwoord: “Het levert ons meer op dan het kost. Daarnaast zenden we veel spotjes uit in restzendtijd en betalen we dus niet het volle pond voor een spot. Voor charitatieve instellingen zoals Stichting DierenLot zijn er meerdere manieren om zo voordelig mogelijk in te kopen en daar kijken we natuurlijk altijd goed naar. Net als naar de resultaten. We kunnen real time zien hoeveel SMS’jes er binnen komen en wat er op de website gebeurt. Dat monitoren we dus dagelijks en als het nodig is sturen we bij.”

Leeft er bij u ook een vraag waarvan u wilt dat wij als Neije Krant op zoek gaan naar het antwoord? Laat het ons weten! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..