Vanwege het COVID-19 virus is het op dit moment onduidelijk of D’n Inloop geopend is en zo ja, op welke tijd(en). Neem hierover contact op met de Langenboom Zorg Centraal of de Wis. De ComputerInloop gaat tot nader bericht niet door.

Waar ben ik?

Het komt nogal eens voor dat je ergens bent, en die plaats dan aan een ander uit gaat leggen, thuis, op het ijs, in het bos, enz., met allerlei verwijzingen van, daar links, daar rechts, voor de molen etc. Google Maps heeft daar een zeer eenvoudige oplossing voor. Je kunt de aangegeven plek namelijk delen, zoals je ook berichten deelt.
Wat moet je daarvoor doen? Zet op je mobieltje je “Locatie” op AAN, bijvoorbeeld via Instellingen.
Ga vervolgens naar de app: (Google) Maps en kijk of je huidige locatie al is gemarkeerd door een rood ballonnetje. Zo niet, dan kun je dat alsnog doen, door je vinger enkele seconden op deze plek (of welke plek je ook maar wilt) te houden. Is het ballonnetje er, dan tik je op het delen-icoontje, waarna je de locatie stuurt naar bijv. een Whatsapp-contact, of Mail-adres.
De ontvanger dient op het mobieltje, ook de Locatie op AAN te hebben staan, en weet zo exact welk adres bedoeld wordt.

Vooralsnog gaat de donderdagmiddag-ComputerInloop dus niet door. Héb je corona: beterschap. Heb je het niet: hou het gezond.