DJ REsound

Ook zondag 21 maart is er in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje weer veel variatie te horen. Dit niet alleen op het gebied van muziek en actuele ontwikkelingen die besproken worden, maar ook qua interviews. Uiteraard zullen de programmamakers Tom Raaijmakers en Corné Kremers tussen 12.00 uur en 14.00 uur ook nog even terugkijken op het interview met René le Blanc wat zij afgelopen zondag hadden. Want hierop kwamen enorm veel positieve reacties van luisteraars.

Deze zondag bellen Tom en Corné met Astrid van der Burgt uit Langenboom. Zij woont alweer diverse jaren in Zwitserland waar ze een eigen fysiotherapiepraktijk heeft. Over waarom ze verhuisde vanuit Langenboom en waarom juist naar Zwitserland hoort u meer in Het 12uurtje.

Leerlingen van o.a. het Merletcollege krijgen binnenkort speciale culturele lessen in de schouwburg in Cuijk. Zo staat er bijvoorbeeld een gastcollege van Guido Weijers op het programma. Over het hoe, wat en waarom is in Het 12uurtje een interview met Iedje Heere, rector van het Merletcollege.

Esther Maagdenberg is fysiotherapeute, maar niet voor mensen maar voor dieren. Zo behandelt zij naast paarden ook honden. Dit op locatie maar binnenkort ook in een eigen praktijk in Grave. Over dit beroep willen Tom en Corné uiteraard meer weten, daarom bellen zij zondag met Esther.

DJ REsound is een van de bekendere DJ’s als het gaat om muziek draaien op feesten en partijen. Maar Johan de Groot zoals hij in het echt heet heeft het nu uiteraard met draaien wel wat rustiger. Maar hij maakt in zijn eigen studio ook mixen en neemt daarnaast met artiesten ook muziek op. Met wie zoal? Dat hoort u in Het 12uurtje van zondag 21 maart.

Verder is het natuurlijk Elvis-Time, wordt er gebeld met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en spelen ze het spelletje Pim Pam Pet met alle luisteraars. Like de Facebookpagina om niets te missen of zie www.het12uurtje.nl.