Op zondag 4 april organiseren we als Lokale Omroep Mill om 20.30 uur een Telebingo met uitsluitend geldprijzen. We spelen op deze 1e Paasdag weer 6 rondes. De eerste 5 rondes is de prijs Eur 100,- en de 6e Eur 350,-. De opbrengst van Telebingo komt ten goede aan de activiteiten van de L.O.M.

Als u mee wilt spelen kan dat door het verschuldigde bedrag (Eur 10,- per kaart) over te maken op bankrekening NL83 Rabo 013.43.19.990 t.n.v. Lokale Omroep Mill. Vergeet daarbij niet het adres te vermelden waar de kaarten bezorgd moeten worden.

Mensen die de bingo op tv kijken via T-Mobilethuis (kanaal 749) kunnen niet meedoen omdat het signaal van de L.O.M. daar een vertraging heeft van ongeveer 10 minuten.

Na ontvangst van de betaling ontvangt u de bingokaart(en) in de bus. Meespelen kan alleen binnen de Gemeente Mill en Sint Hubert. Uw betaling dient uiterlijk vrijdag 2 april 12.00 uur bij ons binnen te zijn. Er is een maximum aantal bingokaarten wat beschikbaar is, dus...

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.