Wij, Monica Barten en Sanne Kerstens, geboren en getogen in Mill gaan de uitdaging aan! Met elkaar gaan wij de Wildhorn in Zwitserland beklimmen en willen daarmee een bijdrage leveren aan het onderzoek tegen neuroblastomen bij kinderen. Onze persoonlijke motivatie is onze grenzen verleggen en wat is er dan mooier dan een ontzettend goed doel daar aan te mogen koppelen? Wij hebben juist dit doel gekozen omdat wij de ziekte kanker van dichtbij hebben meegemaakt en wij willen ons steentje bijdragen om er voor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen dit lot bespaard blijft.

Wij verwachten dat onze tocht diepte- maar ook veel hoogtepunten gaat opleveren, en dat wij ons uiteindelijke doel zullen bereiken. Als we dat gepaard kunnen laten gaan met een mooie bijdrage voor het onderzoek naar neuroblastomen bij kinderen, dan is het in alle opzichten HELEMAAL TOP!

De bedoeling was dit avontuur eind april aan te gaan, maar door corona zal het nu doorschuiven naar juli. U kunt tot midden september doneren, dan wordt het totaal van alle klimmers bekend gemaakt.

Sponsor Monica en Sanne via https://www.actievoorkika.nl/sannekerstens-monicabarten.