Vanaf 6 april ben ik trotse eigenaresse van trimsalon Dog Care. Mijn naam is Rosan van Haren en in 2018 heb ik mijn diploma tot hondentrimster behaald. Na eerst een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in een andere trimsalon, ben ik nu klaar om mijn eigen salon te openen.

Ik ben opgegroeid op een boerderij en daar is mijn liefde voor dieren, in het bijzonder honden, gegroeid. Na jaren gewerkt te hebben als verpleegkundige heb ik voor een omscholing tot hondentrimster gekozen, om te kunnen gaan werken met honden en daar mijn passie en werkplezier uit te kunnen halen.

Ik vind het erg belangrijk om te werken vanuit een vertrouwensband met de honden, ik werk dan ook met veel geduld en een liefdevolle benadering. Alle honden en alle rassen zijn welkom. Als baasje is het mogelijk om bij de behandeling te blijven, wanneer dit ook prettig is voor de hond.

Met het baasje wordt altijd besproken welke vachtverzorging voor zijn/haar hond het beste is, om op deze manier elke hond een optimale trimbehandeling te kunnen geven, volgens de ras standaard en de wensen van het baasje.

Tijdens een trimbehandeling wordt de hond volledig behandeld. De hond gaat in bad, wordt gekamd en de vacht wordt geknipt, geschoren of geplukt. Ook de oren en ogen worden nagekeken en evt. gereinigd en de nageltjes worden geknipt. Ook kunt U terecht voor bijvoorbeeld alleen een lekker fris bad, een borstelbeurt of het knippen van de nagels.

Bij alle behandelingen maak ik uitsluitend gebruik van producten die aansluiten bij de vacht van uw hond. Hierbij wordt ook rekening gehouden met bijvoorbeeld allergieën of een gevoelige huid.

Voor elke hond is een trimbehandeling goed en fijn, ook voor de kortharige honden. Wordt u in het voor- en najaar, wanneer U hond in de rui komt, ook niet goed van alle haren in huis? Hiervoor zijn er speciale ruibehandelingen. Ik haal dan alle oude haren in 1 keer uit de vacht, op deze manier heeft U al die haren niet in huis en heeft de hond niet zoveel last van al dat oude haar.

Heeft U een pup in huis? Kom dan kennismaken met uw puppy, dit is gratis en is er alleen voor bedoeld om de pup te laten wennen. Zo kunnen ze even op tafel staan, de geluidjes uit te trimsalon horen en ik kan wat advies meegeven over de juiste vachtverzorging voor uw hond. Het is belangrijk om zelf ook op tijd te beginnen met borstelen en het aan mogen raken van bijvoorbeeld de onderkant van de voetjes.

Wanneer U nog vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u altijd bellen of een appje sturen.

Kijk ook even op mijn facebook pagina Trimsalon Dog Care.

Hopelijk tot snel!

Trimsalon Dog Care
Jachthoornstraat 8
5454GC Sint Hubert
0638202523