Het bestuur van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill dankt haar vrijwilligers voor hun trouw en verbondenheid met Myllesweerd.

Myllesweerd vindt het belangrijk om bij dit paasfeest even stil te staan bij het belang van de vrijwilligers. Dit onderstreept het bestuur met een paasattentie. Pasen, het feest van de herrijzenis dat gekleurd wordt met veel geel. Geel van de kuikentjes, van nieuw leven. Geel, de kleur van de hoop. Geel, de kleur van de lente.

Een stukje tekst, bijna filosofisch, maar ook een stukje tekst met veel aanknopingspunten voor Myllesweerd. Ook Myllesweerd hoopt weer te kunnen herrijzen na de corona lockdown en dat er weer in september met het nieuwe seizoen begonnen mag worden.

Naast onze vrijwilligers hebben we ook 11 paasattenties aan Aldenhorst en de Meihorst voor elke Huuskamer 2 afgegeven en 1 voor de receptie. Omdat we ook onze ouderen in Mill niet mogen vergeten. Alle paasattentie zijn door Tuincentrum Den Elsenhof geleverd.

Bestuur, bedrijfsleider en commissies zijn ondertussen druk bezig om het nieuwe seizoen weer goed gevuld te hebben met activiteiten en zodra de berichten positief zijn dat de culturele centra weer open mogen gaan, wordt u geïnformeerd over de inhoud van het programma.

Wilt u ook zo nu en dan in het zonnetje gezet worden, wordt dan vrijwilliger bij Myllesweerd. Wij kunnen uw bijdrage zeer goed gebruiken. Ook als bestuurslid bent u van harte welkom.

Zie www.myllesweerd.nl.

Bert, Jolanda, Rudolf, Dorine en Jeroen