Vereniging De ZorgSchakel heeft dorpsgenoten uit Sint Hubert een hart onder de riem gestoken, in deze voor vele vervelende periode, met een paasontbijt.

Coronamaatregelen nog steeds van kracht

Helaas zal het coronavirus voorlopig nog onder ons blijven. Ondanks de vaccinaties zien we het aantal coronabesmettingen nog niet snel afnemen. De kans op versoepelingen van de maatregelen zal daarom beperkt zijn. Dat betekende dat veel ouderen met Pasen in een isolement thuis zaten.

Leden van de ZorgSchakel mochten inwoners aanmelden voor een paasontbijtje

Om tijdens Pasen toch nog voor een leuke afwisseling te zorgen heeft de ZorgSchakel paasontbijtjes bezorgd bij inwoners in Sint Hubert. Leden konden inwoners aanmelden voor een paasontbijtje.

Geweldig aantal aanmeldingen paasontbijt ZorgSchakel

Vele leden hebben gehoor gegeven aan de oproep om personen aan te melden voor een paasontbijt. De teller eindigde op 28 aanmeldingen. Daar waren we erg blij mee.

Inwoners waren blij verrast met paasontbijt

De paasontbijten werden bezorgd door vrijwilligers. Dit gebeurde natuurlijk corona proof. “De mensen waren blij verrast en we ontvingen erg veel leuke complimenten. En daar doen we het voor!” aldus Ed Derks, voorzitter van de ZorgSchakel.

Vrijwilligers en sponsor bedankt voor jullie bijdrage

Natuurlijk bedanken we de vrijwilligers en boerderijwinkel Verdaasdonk voor hun bijdrage.