Eind maart, begin april nemen Frens van den Hoek–Thelosen, Annie van Dijk en Petra Jansen-Kuppen afscheid van de bank en gaan ze genieten van hun welverdiende (vroeg)pensioen. Wat een groot gemis, maar wat is het ze gegund. Frens, Annie en Petra verlaten met ruim 127 jaar aan kennis de Rabobank. Ze waren niet alleen het vertrouwde gezicht voor Rabobank klanten in Mill maar voor alle klanten, leden en collega’s in de regio.

Samen hebben de dames in al die jaren heel wat meegemaakt. Zo hebben ze de diverse kleine lokale kantoren in de loop der jaren zien veranderen in Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Werden in het verleden bankzaken - waaronder contant geld halen - aan de balie gedaan, vinden deze bankzaken nu vooral digitaal via de website en de App plaats. Volgden ze opleidingen om te blijven groeien en ontwikkelen. Hebben ze vele jonge collega’s het vak van bankieren bijgebracht. Hebben ze nieuwe collega’s zien komen en oude collega’s zien gaan. Lief en leed met elkaar gedeeld. Én last but not least vriendschappen voor het leven gesloten.

Frens, altijd vrolijk en behulpzaam. Het coöperatieve gevoel van Rabobank is Frens al van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Haar vader Piet Thelosen was ruim 40 jaar geleden bestuurder bij de Rabobank in Mill. Niet zo gek dat ook Frens later bij de bank aan de slag ging. En dat is nu al weer 38 jaar geleden.

Annie, betrokken en servicegericht. In de jaren 70 is Annie begonnen bij de Rabobank. Het overgrote gedeelte van haar loopbaan was ze werkzaam bij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Niet alleen was zij een bekend gezicht voor onze klanten in Mill, ook was zij de vaste contactpersoon bij de Catharinahof in Grave.

Petra, een gulle lach en nuchtere humor. Petra heeft ruim 43 jaar gewerkt bij de Rabobank en is jaren het vertrouwde gezicht geweest van ons kantoor in Mill. Ook is dit onze klanten niet ontgaan. Zelfs toen door corona het kantoor in Mill gesloten werd, zochten klanten Petra thuis op voor advies bij hun bankzaken.

“Frens, Annie en Petra bedankt, namens alle collega’s en klanten van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Wij gaan jullie als collega’s enorm missen. Jullie aandacht voor de klant en vakkennis was goud waard. Maar nu is het moment daar om te gaan genieten van jullie welverdiende ‘vrije’ tijd.” aldus Sylvia Lekatompessy en Marianne Verweijen, managers dagelijkse bankzaken.

De dienstverlening van Rabobank blijft ondanks het vertrek van deze drie zeer ervaren collega’s op hoog niveau. Op dit moment is voor urgente bankzaken het adviescentrum in Beugen, volgens de reguliere openingstijden, geopend. Gesprekken met een adviseur vinden bij voorkeur online of via telefoon, (video) chat plaats. Telefonisch is de Rabobank bereikbaar op (088) 722 66 00. Via de Rabo App en Online Bankieren (onderin bij contact) kunt u snel en gemakkelijk chatten met een adviseur. Verder kunnen ook veel bankzaken eenvoudig zelf via de Rabo App of via Online bankieren geregeld worden.