Jainy is een lapjespoes van 8 jaar oud, Jainy is een dametje met karakter. Jainy is een afstandskatje, haar baasje kon niet meer voor haar zorgen.

Ze verblijft in een pleeggezin en daar maakt ze echt stappen in haar divagedrag. Waar het pleeggezin natuurlijk alles over kan vertellen. Jainy heeft HCM dit is een verdikking van de hartspier, op dit moment heeft ze nog geen medicijnen ervoor nodig. Jainy zoekt een stressvrij huisje waar ze lekker kan kroelen met haar baas. Jainy is geen schootkatje en staat graag met haar vier pootjes op de grond. Ze wil graag op zijn tijd naar buiten, maar dan moet er wel een veilig afgezette tuin zijn. Want daar buiten zou ze teveel stress op kunnen doen.

Bij Hokazo kunnen ze jullie alle informatie geven over de aandoening van Jainy. Mail daarvoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u kennis maken met Jainy mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..