Van donderdag 29 april 07.00 uur tot en met zondag 2 mei 20.00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd aan de rotonde Wanroijseweg - Meulenveldt in Mill. Gedurende deze periode is de Wanroijseweg, tussen de Molenheidseweg en de Van den Boogaardweg, afgesloten voor al het doorgaande verkeer. De Aldi blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met enige overlast, dat is niet altijd te vermijden.

Werkzaamheden

In het asfalt van de rotonde en op de aansluitende wegen zijn plaatselijk verzakkingen en spoorvorming zichtbaar. Om de rotonde en de aansluitende wegen veilig en bereikbaar te houden is onderhoud noodzakelijk. De oude asfaltdeklaag wordt vervangen door een nieuwe. Ook wordt de overrijdbare rammelstrook in het middeneiland vervangen.

Bereikbaarheid

Voor het doorgaande verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld. Op de website van de gemeente Mill en Sint Hubert is een tekening van de omleidingsroute te downloaden.
Alle aanliggende bedrijven en woningen blijven bereikbaar. Dit geldt ook voor de Aldi en het daar aanwezige parkeerterrein. Alleen tijdens de asfalteringswerkzaamheden op zondag 2 mei kan geen gebruik worden gemaakt van het parkeerterrein. Klanten worden dan opgevangen door een verkeersregelaar. Men wordt te voet begeleid naar de Aldi. Parkeren kan dan in de nabijheid van het parkeerterrein.

Informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp neem dan contact op met Michiel van Boekel, projectleider wegbeheer bij de Werkorganisatie CGM, telefoon 0485 - 460 300 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..