“Wat een jaar is 2020 geweest,” vertellen Edwin Thoonen en Marco Hendriks van TOP-Beveiliging in Mill. “Nu een jaar geleden vertelden we in de Neije krant dat wij trots op onze personeelsleden waren dat zij ondanks alle corona perikelen er stonden en bleven staan om hun werkzaamheden uit te voeren. Toen hadden wij uiteraard nog niet voorzien dat het de gehele coronaperiode voor ons nog extremer zou worden in de vorm van het leveren van diensten.” TOP-Beveiliging bemande zo’n 150 winkels per dag met een beambte. Gemeentes, tuincentra, food-industrie, kantoorpanden overal werd er extra inzet van hen gevraagd. “Trots zijn we nog steeds op al onze medewerkers dat ze er voor onze klanten en ons hebben gestaan.”

In deze drukke tijden zijn Edwin en Marco niet stil blijven zitten. “Terugblikken op een bijzondere tijd is mooi maar onze blik is ook op de toekomst gericht. Begin 2021 zijn we een samenwerking aangegaan met Glintech, een facilitaire dienstverlener die een zeer ruim dienstenaanbod heeft. Dit heeft er in geresulteerd dat we een nieuwe BV gestalte hebben gegeven, namelijk Top Safe Solutions. Met Top Safe Solutions bieden we een breed scala aan camerabewaking, inbraaksystemen en toegangssystemen.” Hierdoor kunnen we een veilige situatie creëren voor elk denkbare situatie, locatie of onderneming.

Naast de uitbreiding op het gebied van techniek is ook de mobiele surveillance tak het afgelopen jaar enorm gegroeid. Van Wijchen tot aan Venray rijden er ondertussen dagelijks 3 surveillance auto’s. Marco geeft aan dat vooral in Wijchen diverse klanten de overstap hebben gemaakt naar Top Beveiliging. Van het openen tot sluiten van panden, van het regelen van een meldkamer tot aan alarmopvolging, Top Beveiliging kan hier totaal in ontzorgen.

Maar er zit voor Edwin en Marco een heel bijzondere nieuwe klus aan te komen. “Toen we “rustig” richting het einde van het jaar 2020 kabbelden zijn we benaderd om mee te doen aan een grote aanbesteding voor een wereldwijd bedrijf. Een fantastisch traject zijn we met hen in gegaan en dit heeft er in geresulteerd dat we het contract gegund hebben gekregen. Op dit moment kunnen we nog niet de details en de bedrijfsnaam officieel bekend maken. Maar op de startdatum van 9 mei zullen we hier meer over vertellen in het 12 uurtje van de LOM.”

Over Top Beveiliging

Top Beveiliging B.V. in Mill is al sinds 2006 actief. Zij bieden landelijk beveiligingsdiensten aan in de vorm zoals evenementenbeveiliging, winkelsurveillance, receptiediensten, bouwplaats beveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging, objectbewaking en recreatiebeveiliging. Maar naast deze diensten kunnen zij ook een speciaal toegespitst bewakings- of beveiligingstraject verzorgen.

Sinds 2015 is Top Beveiliging actief lid van de Global Secur Alliance www.globalsecuralliance.com. Via deze alliantie wordt er veel kennis vergaard en gedeeld door een groep van security professionals uit 24 landen van over de gehele wereld. Ook gedurende de gehele corona periode is er continu overleg over hoe om te gaan met alle uitdagingen die deze pandemie met zichzelf meebrengt.

Meer weten?

Top Beveiliging BV
Schoolstraat 33
5451 AS Mill
0485 - 38 05 05
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.top-beveiliging.nl