Vind je het leuk om met mensen in gesprek te zijn en zit je graag met je neus in de boeken? Dan is een handje helpen in de vestiging misschien iets voor jou.

In deze rol ben je een van dé gezichten van de vestiging en draag je bij aan tevreden bezoekers. Je werkzaamheden variëren van het verwelkomen van bezoekers, het te woord staan van bezoekers tot het presenteren en opruimen van boeken en andere media. Ook kun je ondersteunen bij de voorbereiding en uitvoering van activiteiten. Jouw werkzaamheden en enthousiasme zorgen voor een prettige sfeer in de bibliotheek.

Voor de Bibliotheek zijn enthousiaste vrijwilligers van harte welkom voor de volgende dagdelen: maandagmiddag, woensdagmiddag en avond tot 19.00 uur en zaterdagochtend. De invulling van uren is altijd in overleg, we verwachten dat onze vrijwilligers zich minimaal één dagdeel in de week inzetten.

Als vrijwilliger bij de Bibliotheek bieden we je een zinvolle functie in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Hierin word jij altijd begeleid door een professionele medewerker. Als vrijwilliger ontvang je ontvangt een gratis lidmaatschap, waarmee je naast fysieke boeken ook e-books kunt lenen, gratis online cursussen en workshops kunt volgen en korting ontvangt op activiteiten van de Bibliotheek.

Kijk voor meer informatie en het online aanmeldformulier op www.biblioplus.nl/vrijwilligers of bel met 0485 - 583 500.