Wanneer wordt alles weer normaal? Dit is waarschijnlijk de vraag die ons momenteel het meest bezighoudt. Maar wat is straks normaal?

Iedereen lijkt het erover eens te zijn dat de coronacrisis onze wereld blijvend verandert, maar over hóe het nieuwe normaal eruit komt te zien lopen de meningen sterk uiteen. Hoe ziet de wereld na corona eruit? Uiteraard weet niemand precies wat de toekomst brengt. We zitten met ze allen in een “corona gat”, maar we komen er gelukkig binnenkort uit.

Nieuw leven is aan het ontstaan. Het verleden en de toekomst hebben we symbolisch weergegeven in een houtblokje. Een aardigheidje dat door de medewerkers van het Senioren Hobby Centrum zelf zijn gemaakt met gesponsord hout en reageerbuisjes, hopelijk dat men de achterliggende gedachte kan waarderen. Deelnemers en sponsors van het SHC krijgen deze dagen bericht hierover. Voor overige geïnteresseerden geven we gratis 50 blokjes weg. Interesse, laat het even weten.

Omdat we nog steeds rekening moeten houden met de corona maatregelen vragen we u via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te reageren, zodat we deze daarna op afspraak bij u kunnen bezorgen.