Al tientallen huishoudens hebben gebruik gemaakt van de gratis energiespreekuren die de gemeenten in het Land van Cuijk aanbieden via hun energieloket Brabant Woont Slim. De vraag blijkt groot en daarom worden de spreekuren in Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert, die eigenlijk eind maart zouden stoppen, voorgezet tot het einde van dit jaar.

Op dit moment vinden de gesprekken online plaats. Dat betekent dat u in uw eigen tijd, vanuit het comfort van uw eigen woning, vragen kunt stellen aan een expert over het verduurzamen van uw huis. Deelnemen aan een online spreekuur is snel, eenvoudig en vrijblijvend. U krijgt bovendien betrouwbare en onafhankelijke informatie afgestemd op uw behoeften en mogelijkheden. Wacht daarom niet langer en boek direct een online adviesgesprek op www.brabantwoontslim.nl/spreekuurmillsinthubert.

Een adviseur van Brabant Woont Slim kan u helpen met uiteenlopende vragen. Denk aan:

  • Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
  • Welke duurzame maatregelen geven het meeste rendement?
  • Waar kan ik het beste beginnen met verduurzamen?
  • Welke subsidies of leningen zijn interessant in mijn situatie?
  • Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energieverbruik?
  • Hoe kan ik besparen zonder grote uitgaven te doen?

Duurzaamheidslening

Bent u (tijdelijk) niet in staat of bereid om uw eigen geld te investeren? Dan biedt de gemeente u de mogelijkheid om tegen een zeer laag tarief geld te lenen om duurzame maatregelen te financieren. Dit kan tot 15.000,- euro. Wilt u hier gebruik van maken? Lees dan de voorwaarden en dien een aanvraag in op www.gemeente-mill.nl/duurzaamheidslening.