Vanwege het Covid-19 virus is het op dit moment onduidelijk of D’n Inloop geopend is en zo ja, op welke tijd(en). Neem hierover contact op met Langenboom Zorg Centraal of de Wis. De ‘Computerinloop’ gaat tot nader bericht niet door.

De buurt verkennen met Google Maps

- als alles weer “normaal” is –
Lekker een eindje aan het fietsen in de buurt van Assen, Bodegraven of Roermond en zin in een kop koffie? Of wil je weten of er een gezellig restaurant op loopafstand van je nieuwe woning zit? Zoek het op met Google Maps.
Open de app Google Maps.
Onder de zoekbalk staan allerlei dingen waarnaar je op zoek zou kunnen zijn. (Denk aan Restaurants / Benzine / Boodschappen / Koffie / Hotels / Afhalen / Apotheken / Meer.)
Tik op hetgeen waarnaar je op zoek bent, bijvoorbeeld Koffie.
Google Maps geeft suggesties in een lijstje, en op de kaart. Geef eventueel nog aan hoe Maps de resultaten moet sorteren.
Tik in de zoekbalk van Maps op Relevantie.
Tik op Afstand of Relevantie. Tik op Gereed.
Stel eventueel filters in, bijvoorbeeld als je alleen koffiezaakjes wilt zien die open zijn. Tik onder de zoekbalk op: Nu geopend.
Tik op een van de resultaten op de kaart of onder de kaart voor meer informatie.
Hier staan meer gegevens, zoals een telefoonnummer, foto's en eventuele recensies. Ook staat er een pictogram met een klokje en de melding of het bedrijf open of gesloten is. Tik op Route als je de route naar het zaakje wilt weten.
Klaar? Tik dan op het pijltje linksboven en keer zo terug naar de resultaten.

Vooralsnog gaat de donderdagmiddag-ComputerInloop dus niet door. Héb je corona: beterschap. Heb je het niet: hou het gezond.