Een aanwinst voor de gemeente Mill en Sint Hubert, dat verwachten wij te zijn, nieuw in de regio maar niet nieuw in de markt heeft Decorette Mill zich gevestigd in de Hubo Mill - Sint Hubert aan de Pastoor Jacobsstraat 2a in Sint Hubert.

Een vervolg op dezelfde succesvolle combinatie uit Beek en Donk waar ons zusterfiliaal deze combinatie al jaren voert, daarom voor ons een logische stap.

Aanvullend aan de service en het gemak wat Hubo te bieden heeft, nu samen met de Decorette hebben we een compleet assortiment op het gebied van totale woninginrichting.
Door een team van gedreven en enthousiaste adviseurs en monteurs word het maatwerk voor u gerealiseerd, van advies in de showroom tot meten bij u thuis en uiteraard ook de montage die ons eigen team voor zijn rekening neemt, ook aftersales word door eigen mensen uitgevoerd zodat u altijd in vertrouwde handen blijft.

De combinatie met ons filiaal in Beek en Donk maakt dat grote projecten geen probleem zijn!
Zo kunnen we het bij onze klant thuis en op het werk helemaal naar wens maken.
Zeker projecten in buitenzonwering zijn ons op het lijf geschreven met merken als Sunpoint, Rainbow, Sunmaster en Somfy hebben wij een gouden combinatie om ook het kantoor een prettige werkplek te maken met de juiste zonwering, alles op maat gemaakt en geadviseerd.

Wij bieden een mooi assortiment in maatwerk op het gebied van vloeren, gordijnen, behang, verf, binnen en buitenzonwering maar ook maatwerk kasten en deuren zijn in ons assortiment te vinden.
Om een idee te geven wat u kan verwachten bij de Decorette laat ik u graag lezen met welke merken wij werken, op het gebied van vloeren, gordijnen en binnen zonwering voeren wij ons huismerk van Decorette, bij de vloeren hebben we o.a. ook Desso, Parade, Novilon en Coretec.
Gordijnen van Decorette, Eijffinger, Your edition en Loft79.
Binnen zonwering hebben wij van ons huismerk Decorette maar ook Luxaflex en Toppoint horen tot ons standaard assortiment.

Een enthousiast team staat klaar om iedere vraag op het gebied van comfortabel wonen te beantwoorden en onze klanten te helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van woninginrichting en zonwering.
Iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede materialen en ontzorgd wil worden kunnen wij zeker helpen.
Zo kunnen onze ervaren monteurs ervoor zorgen dat oude materialen gedemonteerd en afgevoerd worden, verplaatsen meubels indien nodig en zetten deze uiteraard weer netjes terug nadat wij klaar zijn met onze werkzaamheden. Dat doen onze ervaren monteurs met plezier voor u.

Wat kunnen onze klanten verder verwachten, een goed stuk advies vaak verrassend maar altijd op de persoon en situatie afgestemd.

Dit begint in de winkel waar we een goed en passend advies proberen te geven, uiteraard komen wij altijd aan huis om de situatie nogmaals samen door te nemen en de maten te nemen, aansluitend volgt een offerte, om een duidelijk overzicht te geven aan onze klanten, wat ze kunnen verwachten en wat de bijbehorende prijzen zijn.

Vervolgens komen onze monteurs met veel vakmanschap en plezier de bestelde producten installeren.

Onze verkoopadviseurs en woonspecialisten heten iedereen die interesse heeft of nieuwsgierig geworden is van harte uit om een kijkje te komen nemen in de sfeervol ingerichte showroom om eens te komen kijken en u te laten inspireren om uw huis een nog fijnere plek te maken!

Tot ziens in onze showroom!