Het Senioren Hobby Centrum uit Mill maakte onlangs twee bloembakken en twee puzzeltafels voor zorgcentrum Aldenhorst in Mill. De deelnemers gingen op vrijwillige basis en met veel enthousiasme met deze opdracht aan de slag.

De aanschaf van de materialen voor de bloemenbakken en puzzeltafels werd mogelijk dankzij een financiële bijdrage van het Oranje Fonds in het kader van NLdoet. KBO Mill heeft een van de bloembakken van vrolijke plantjes voorzien.

Sacha Lukassen, coördinator informele zorg zorgcentrum Aldenhorst: “Via NLdoet wil het Oranje Fonds deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt. Maar het is ook heel leuk voor de vrijwilliger zelf. Het is mooi om te zien dat deze opdracht zoveel mensen blij maakt. De bewoners van Aldenhorst maken met veel plezier gebruik van de puzzeltafels. En met de nieuwe bloembakken oogt het terras nu nog gezelliger.”

Ook aan de slag?

Wilt u ook graag uw handen uit de mouwen steken? Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei 2021 zijn in het kader van NLdoet diverse klussen die u in zorgcentrum Aldenhorst of een ander zorgcentrum van Pantein kunt doen. Kijk voor meer informatie of aanmelding op www.zorgcentrapantein.nl.