Bij de Lokale Omroep Mill barst het van de activiteiten. Dit weekend is er weer Telebingo, starten er 2 nieuwe radioprogramma’s en is men volop in voorbereiding voor een live Tv-uitzending van zaterdag 12 juni. Dan staat Taal aan de Maas op het programma, een uitzending met muziek, verhalen, gedichten en interviews. Dit alles live vanuit de theaterzaal van Myllesweerd.

Over Taal aan de Maas gaat het ook in Het 12uurtje komende zondag 6 juni tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Maar er is meer qua interviews. Zo bellen Tom Raaijmakers en Corné Kremers ook met de Vrienden van het Maasziekenhuis. Zij zijn op zoek naar verhalen die men uit wil brengen. Dit omdat het alweer 10 jaar geleden is dat het Maasziekenhuis zich vestigde in Beugen.

Ook bellen ze in Het 12uurtje met Mike van Diemen. Hij is lijsttrekker van de samenwerkende politieke fracties van GroenLinks / PvdA die deel gaan nemen aan de verkiezingen op 24 november voor de gemeente Land van Cuijk.

Eindelijk zijn er plannen voor het voormalige Mob complex in Mill. Het terrein zal worden opengesteld voor wandelaars, maar aan de Leeuwerikstraat worden ook 15 woningbouwkavels ontwikkeld. Het gaat om vrije sector bouwkavels, waarop te midden van een eigen bosperceel, een woning naar eigen inzicht kan worden gerealiseerd. In Het 12uurtje zal Gerrit Kersten, ontwikkelaar van Ruimte voor Ruimte een toelichting geven op deze plannen.

Verder is er weer Pim Pam Pret waarmee luisteraars een gedichtenbundel van Jan Volleberg kunnen winnen, bellen ze in Het 12uurtje met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het weer ElvisTime.

Like de Facebookpagina van Het 12uurtje en zie ook www.het12uurtje.nl, ook om wereldwijd live mee te luisteren.