Foto: Annie Minten

Hart in Actie is een sportvereniging voor mensen met een chronische aandoeningen, zoals hartpatiënten, diabetici, longpatiënten etc.

Al ruim 25 jaar zijn wij actief in een ongedwongen en gezellige sfeer bezig de conditie van deze groep te verbeteren en lotgenoten met elkaar in contact te brengen. Dit heeft een positieve invloed op hun gezondheid.

De leeftijd van onze leden de leeftijd varieert van 40 tot 85 jaar. Onder verantwoorde begeleiding worden de lessen gegeven in de Wester op dinsdag en donderdagavond en in de Wis eveneens op donderdagavond. Belangrijk onderdeel hiervan is Volleybal. Ook is er wandelvoetbal op de donderdagavond in de Wester.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een extra sportleider(ster), die een paar uren in de week ons zou kunnen komen versterken vanaf 1 september 2021. Leeftijd 18-70 jaar. Heb je enige affiniteit met deze doelgroep, studeer je nog of geef je elders les en ben je een paar uur in de week beschikbaar en zie je het als een uitdaging om een van onze groepen te begeleiden, reageer dan.

Voor meer informatie kunt U terecht bij Wilma de Klein 0610125101. U kunt ook onze website bezoeken www.hartinactiemill.nl. Ook Fysiotherapeuten in opleiding en 3e jaars studenten ALO zijn van harte uitgenodigd om te reageren.