Even voorstellen... Mijn naam is Ilona van Summeren. Door mijn super lichte huid en zonneallergie word ik nooit bruin. Daarom ga ik, voorafgaand aan een vakantie of wanneer ik een feestje heb, graag naar een Spraytan salon. Want met een mooie teint staat dat ene jurkje nóg beter en krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost. Dat fantastische gevoel wil ik iedereen geven! Daarom heb ik mijn carrière helemaal omgegooid en ben ik zelf begonnen met spraytannen. Je bent van harte welkom in mijn salon, midden in het centrum van Mill! Neem voor het maken van een afspraak contact met mij op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat is een Spraytan?

Met een Spraytan krijg je direct een kleurtje op je huid. Het is een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon of zonnebank. Ik krijg vaak de vraag: ‘Maar van zo’n Spraytan wordt je toch helemaal oranje?’. Dit is een grote misvatting. De producten waarmee ik werk geven een heel natuurlijk bruin resultaat. Er is voor ieder huidtype een geschikte kleur. Samen bespreken we je wensen en kiezen we de juiste kleur.

De Spraytan vloeistoffen die ik in mijn salon gebruik zijn:

  • 100% natuurlijk;
  • Niet schadelijk voor je huid;
  • Parfum vrij (zodat huidirritatie/allergie niet gestimuleerd wordt);
  • Parabenen vrij (wordt door sommige onderzoeken in verband gebracht met kanker);
  • Erytrulose vrij (deze stof is niet gekeurd door de FDA, maar zit wel in veel tanning lotions);
  • Aloë Vera vrij (hierdoor voelt je huid niet plakkerig of vettig en ben je sneller droog);
  • Alcohol vrij (alcohol kan de huid uitdrogen of een allergische reactie veroorzaken);
  • Dierproef vrij.

Hoe werkt een Spraytan behandeling precies?

Met een speciaal Spray-Tanning apparaat (airbrush) vernevel ik een dun laagje DHA tanning vloeistof op je huid. DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Dit geeft direct resultaat. Een behandeling van het gehele lichaam duurt slechts 10 tot 15 minuten.

Hoe lang blijft de kleur?

Afhankelijk van voorbereiding, huidtype en verzorging blijft het resultaat gedurende 6 tot 10 dagen zichtbaar. Om het effect zo lang mogelijk te behouden geef ik je tips, zoals vooraf goed scrubben en na de Spraytan je huid dagelijks goed hydrateren. Ook kan je de teint langer vasthouden met speciale hydraterende en bruinverlengende producten. In mijn salon verkoop ik ook zelfbruinende producten van het merk Marc Inbane.

Kan je na de behandeling gewoon nog steeds in de zon? Dat kan zeker! Je wordt gewoon bruin van de zon, ook met een Spraytan op. Je bent alleen niet beschermd tegen de zon, dus het is belangrijk om jezelf in te smeren met een beschermde factor.

Tot ziens in mijn salon!

Heb je een feestje, wil je bruin in je bikini, ga je trouwen of wil je gekleurde benen onder dat nieuwe zomerjurkje? Of wil je er gewoon stralend en vol zelfvertrouwen uitzien?
Dan is Spraytan dé oplossing! Ik ontvang je graag in mijn gezellige salon aan de Kerkstraat 8 in Mill. Benieuwd naar prijzen, lopende acties of meer informatie? Kijk dan eens op mijn Facebookpagina (@miilinc.spraytan) of Instagrampagina (millk_inc_spraytan).