Eindelijk kun je nu komen kijken naar deze mooie ontroerende (kinder) musical in theater Myllesweerd op zondag 4 juli om 15.00 uur. Een groep kinderen uit Mill en omgeving gaat u zeker ontroeren met deze voorstelling. De musical leerlingen hebben lang mogen repeteren, ook tijdens de lockdown, maar nu mogen ze dan echt gaan stralen! En kaarten kun je nu bestellen via Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kaarten kosten 10 euro. Maar wegens corona mag de zaal helaas niet vol dus wacht niet te lang!

Het bekende verhaal van Akkie, het meisje dat zo van voetballen houdt, komt nu in een musical vorm naar Myllesweerd. Akkie is een tiener net als ieder ander maar dan wordt ze ziek... erg ziek. Haar klasgenoten bedenken een plan om de voetbal wedstrijd alsnog door te laten gaan... een ontroerend verhaal voor groot en klein.

En ben je na het zien van deze show enthousiast geworden dan kun je mee gaan doen met onze volgende musical. Zingen, dansen en acteren doen we elke week bij Myllesweerd. Zien we je op 4 juli?