Het einde van de aanleg van het glasvezelnetwerk in het Land van Cuijk is in zicht. Het grootste gedeelte van de huizen en bedrijven in de gemeenten zijn inmiddels aangesloten op het nieuwe netwerk en kunnen genieten van supersnel en stabiel internet. Met de komst van het glasvezelnetwerk is het Land van Cuijk klaar voor de toekomst. Inwoners die nog gebruik willen maken van de gratis aansluiting in huis hebben nog tot 1 juli om een abonnement af te sluiten.

Einde werkzaamheden in zicht

Het nieuwe glasvezelnetwerk in het Land van Cuijk is bijna gereed. Sint Anthonis is al helemaal aangesloten en in de overige gemeenten wordt de laatste hand gelegd aan het realiseren van de laatste huisaansluitingen. Naar verwachting zullen alle werkzaamheden in Boxmeer en Grave in juli 2021 gereed zijn en zullen Cuijk en Mill & St. Hubert in augustus 2021 op het netwerk zijn aangesloten.

Laatste kans

De inwoners met een gratis aansluiting in huis kunnen nu nog kosteloos worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Bewoners die hulp willen ontvangen bij de keuze en de overstap, kunnen vrijblijvend een afspraak maken met een onafhankelijke glasvezeladviseur via www.e-fiber.nl/persoonlijk-advies. De deadline voor het afsluiten van een abonnement bij één van de deelnemende providers is 1 juli 2021. Later meedoen blijft mogelijk, maar dan wordt er minimaal €450,- in rekening gebracht. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.