Een gelukkige prijswinnares ontvangt uit handen van Monique Nelson van kookstudio ‘Het Mo’Ment’ het kookboek ‘Een goei gerei’.

Onlangs vond in het Land van Cuijk ‘Ons Plattelandsrondje’ plaats, dé dag waarop de kleinschalige, toeristische bedrijven van de vereniging ‘Verrassend PlatteLand van Cuijk’ hun deuren wagenwijd openzetten.

Veel bezoekers maakten gebruik van de mogelijkheid om deze verrassende bedrijven van dichtbij te bekijken. Dat er veel te zien en beleven valt in het Land van Cuijk maakten de leden van de vereniging wel duidelijk. Campings, vakantiehuisjes en b&b’s in de mooiste natuurgebieden, plattelandswinkels met veelzijdig aanbod, pleisterplaatsen waar je kunt genieten van lokaal lekkers en een keur aan activiteiten maakten er een heerlijk dagje uit van. Bezoekers, die minimaal vier bedrijven bezochten, maakten kans op een van de prijzen, die door de bedrijven beschikbaar waren gesteld. De gelukkige prijswinnaars hebben afgelopen week hun prijs gekregen. Blij verrast werden ze met onder meer een zeilles van ‘Bij Ceulemans’, een vleespakket van ‘De Valkhoeve’, een borrelbox voor vier personen van ‘Ons Moe, een kookworkshop bij Elly en Ferry Vloet, koffie met appeltaart bij ‘Hoeve Kukeleku’ en nog veel meer.

Ook een van de leden van het ‘Verrassend PlatteLand van Cuijk’ bezoeken? Op www.verrassendplattelandvancuijk.nl vindt u alle informatie over deze bijna vijftig veelzijdige bedrijven in het Land van Cuijk.

Foto onderschrift: Een gelukkige prijswinnares ontvangt uit handen van Monique Nelson van kookstudio ‘Het Mo’Ment’ het kookboek ‘Een goei gerei’.