Ook deze zondag (4 juli) is er weer veel variatie qua interviews in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje. Maar ook draaien Tom Raaijmakers en Corné Kremers leuke muziek, is er het spelletje Pim Pam Pret, bellen ze met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het weer ElvisTime.

De Thompson Bridge Band is op zoek naar nieuwe muzikanten. Wil van Raaij is lid van deze band en hij zal zondag een toelichting geven op hetgeen zij zoeken. Maar natuurlijk gaat het ook over het ontstaan van deze band, hun repertoire en hun optredens.

Bij zorgcentrum Aldenhorst aan de Pastoor Maasstraat in Mill is in de dierenweide ook een volière te vinden. Door corona was een officiële opening hiervan nog niet mogelijk, maar dat gaat aanstaande zaterdag 10 juli gebeuren. Ook is er dan een open dag. In Het 12uurtje bellen Tom en Corné met Marco Sichtars, voorzitter van de Vrienden van Aldenhorst.

Onlangs deden plannen voor de realisatie van een camping op de Kuilen in Langenboom nog al wat stof opwaaien. Er waren zowel voor als vooral tegenstanders die van zich lieten horen. Maar wat is op dit moment de status van dit plan? In Het 12uurtje bellen de programmamakers met wethouder Jos van den Boogaart om hier meer over te horen.

Soms hebben mensen een niet alledaags beroep. Redmar Willems uit Mill heeft zo’n bijzonder beroep. Hij werkt bij Koninklijke Eijsbouts, 's werelds grootste klokkengieterij en fabriek van torenuurwerken. Onlangs was hij zelfs in Washington om daar klokken te hangen. Hierover hoort u zondag meer in Het 12uurtje.

Interviews uit Het 12uurtje zijn ook terug te horen in de podcast van dit programma en op www.het12uurtje.nl. Like ook de Facebookpagina om niets te missen.