Elke zondag hoort u in Het 12uurtje bij de Lokale Omroep Mill weer veel nieuws en informatie. Want naast diverse (telefonische) interviews bespreken de programmamakers Tom Raaijmakers en Corné Kremers ook de (lokale) actualiteit. Dit alles tussen 12.00 uur en 14.00 uur. De herhaling is te beluisteren op vrijdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Interviews zijn via hun podcast terug te horen en de hele uitzending staat op uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.

In Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill worden vlak voor carnaval elk jaar buutavonden gehouden. Maar vorig jaar gebeurde dit voor het eerst ook in de zomer. Maarten de Groot is initiatiefnemer van deze Zomerton die op 25 juli opnieuw gehouden zal worden in ‘t Lagerhuis in Mill. In Het 12uurtje bellen Tom en Corné met Maarten.

Sjors van Hal uit Mill opende vorige week onder de naam de Hoppenaar een speciaal-bier-winkel in Arnhem. Waarom in Arnhem, waar dit idee vandaan kwam en waarom speciaal-bier anno 2021 zo populair is bespreken bierliefhebbers Tom en Corné zondag in Het 12uurtje met Sjors.

Via een wandeling kan men meer te weten komen over een nieuwe buur uit een andere cultuur. Dit is een initiatief van Biblioplus. Carin Hoppenbrouwers is medewerkster van Biblioplus en zij zal meer vertellen over deze wandelingen.

Heemschut Sint Huybert bestaat dit jaar 25-jaar. Dit vieren zij in september. Maar ook brengen zij een speciale dorpsvlag voor Sint Hubert op de markt. Hierover praten Tom en Corné in Het 12uurtje met een van de initiatiefnemers.

Verder is er een tegoedbon te winnen voor een 12uurtje bij d’n Buurman via Pim Pam Pret, bellen Tom en Corné met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het weer ElvisTime. Uiteraard is er ook leuke muziek, het laatste nieuws en veel gezelligheid. Beluister de interviews uit Het 12uurtje ook via hun podcast op o.a. Spotify, Apple podcasts of een van de andere podcastkanalen. Ook staan deze interviews op hun website www.het12uurtje.nl.