Per 1 augustus heeft Parochie De Goede Herder een nieuwe pastoor. Nu bekend is, dat pastoor van der Meijden met emeritaat gaat heeft het Bisdom ’s-Hertogenbosch een nieuwe pastoor benoemd. Zijn naam is pastoor James. Hij is geboren in India en heeft daar ook zijn opleiding gevolgd tot priester. Na zijn wijding heeft de plaatselijke bisschop hem het advies gegeven naar Europa te gaan om daar te werken. Hij heeft toen gekozen voor Nederland. Pastoor James is al 12 jaar werkzaam in Vught. Een parochie met meerdere kerken net als Parochie De Goede Herder. Hij is dus gewend in meerdere plaatsen te werken.

Pastoor James komt uit een gebied in India waar de mensen geen achternaam kennen. Daarom heeft de nieuwe pastoor maar één naam. Zo wil hij ook graag aangesproken worden: pastoor James. Nog deze maand komt pastoor James op de pastorie in Mill wonen en zal hij zijn werkzaamheden beginnen. Later zal hij officieel geïnstalleerd worden als pastoor van Parochie De Goede Herder. Daarvoor zal er afscheid genomen worden van pastoor van der Meijden.

Wij houden U op de hoogte.
Bestuur PDGH, Theo Bens

Komende zondag hoort u in Het 12uurtje bij L.O.M.-radio meer over Pastoor James en de toekomst van de kerkgebouwen in deze parochie. Binnenkort zal er ook een Tv-interview met Pastoor James te zien zijn bij de Lokale Omroep Mill.