Elke week is bij Omroep Land van Cuijk en de Lokale Omroep Mill een nieuwe aflevering van Regelkevers te horen. Corné Kremers, Frank Peters en Herman van Gaal praten elke week met iemand die nu of straks actief is in de politieke arena van het Land van Cuijk.

Deze week is Astrid Bannink van de Lokale Partij Grave (LPG) te gast. Zij was geen voorstander van een gemeentelijke herindeling van 5 gemeenten om samen de grote gemeente Land van Cuijk te worden. Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert had wat haar betreft nog wel moeten kunnen. Vooral de letterlijke en figuurlijke afstand tussen politiek en burgers maar ook tussen inwoners in Grave en het gemeentehuis wat in Boxmeer komt vindt zij erg groot. Daar maakt zij zich dan ook zorgen over.

Dit en meer komt aan de orde in Regelkevers. Op donderdag om 18.00 uur te beluisteren bij Omroep Land van Cuijk en op zaterdag om 09.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. Elke week wordt de gehele uitzending ook op de podcastpagina van Regelkevers gezet. Deze is via Spotify, Apple podcasts en alle andere podcastkanalen te vinden. Ook op www.regelkevers.nl zijn de uitgezonden afleveringen van Regelkevers te horen.

Volgende week is Mike van Diemen te gast, lijsttrekker GroenLinks / PvdA Land van Cuijk.