Elke week zijn er in Het 12uurtje bij L.O.M.-radio interessante interviews te horen. Dit soms ter ondersteuning van berichten in De Neije Krant maar soms ook met actueel nieuws. Regelmatig levert dit ook nieuws op waarover de dag daarna op straat en bij de koffieautomaat over gesproken wordt. Zorg dus dat u Het 12uurtje niet mist, elke zondagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te beluisteren bij de Lokale Omroep Mill. Presentatie en techniek Tom Raaijmakers en Corné Kremers.

Het Regionaal Bureau Toerisme Land van Cuijk organiseert niet alleen zaken voor toeristen, maar sommige activiteiten zijn ook leuk voor de eigen inwoners. Voorbeeld hiervan is de Sokkeltocht. Dat zijn 3 tochten waaronder ook eentje rond de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Wat dit precies is hoort u deze zondag in Het 12uurtje, want dan is er een gesprek met Erik Jansen, toeristisch manager bij het RBT.

Per 1 augustus is Pastoor James de nieuwe pastoor voor Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord en Haps. In Het 12uurtje is een gesprek met Theo Bens van Parochie de Goede Herder. Ook zal de toekomst van de kerkgebouwen aan de orde komen.

Marij Watervoort is van Welfare Langenboom. Nog de enige echte handwerkclub in onze gemeente. Wat zij zoal doen en voor wie, dat hoort u in Het 12uurtje. Ook zal Marij iets vertellen over de tentoonstellingen die zij organiseren.

Brasserie de Ontmoeting is sinds kort te vinden in het voormalige pand van ‘t Huukske in Langenboom. In Het 12uurtje bellen Tom en Corné met Esmee Sprenger van de Ontmoeting. Dat om te horen hoe zij hier terecht is gekomen, wat zij zoal te bieden hebben en welke toekomstplannen er zijn.

Verder is er uiteraard Pim Pam Pret waarmee de snelste beller een boek van Jan Volleberg kan winnen, bellen de programmamakers met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het ElvisTime. Luister via de radio, op de achtergrond van de Tv-krant of wereldwijd via luister live op www.het12uurtje.nl.