In Het 12uurtje bij L.O.M.-radio staan elke zondagmiddag gebeurtenissen in de gemeente Mill en Sint Hubert centraal. Maar ook heeft men aandacht voor de rest van het Land van Cuijk. Want vanaf 1 januari vormen we de gemeente Land van Cuijk en is het goed te weten wat er ook in de 29 andere kernen van de gemeente Land van Cuijk leeft en speelt.

Zo wordt er gesproken in Het 12uurtje met wethouder Willy Hendriks van Haren van de gemeente Boxmeer. Zij organiseren in september een megakermis op industrieterrein Sterckwijck. Dit alles onder voorwaarden. Welke dat zoal zijn hoort u zondag.

Bram van den Heuvel uit Mill is wellicht de jongste kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen Land van Cuijk. Hij staat voor de verkiezingen op 24 november bij D66 op plek nummer 4. Wat hem trekt in de politiek zullen Tom Raaijmakers en Corné Kremers hem beslist vragen.

In Mill is her en der de schaapskudde van het Nabbegat te zien. In Het 12uurtje bellen de programmamakers met de schaapsherders Joke en Wim Jans om meer te horen over het hebben van en werken met een schaapskudde.

Van 13 tot en met 17 september is er weer een gemeentelijke Goede Doelen Week. Jan van de Wiel is betrokken bij de Goede Doelen Week in Mill en hij zal het eea toelichten. Maar ook praten Tom en Corné met Jan over de Vakantiejaarmarkt die ook dit jaar helaas niet door kan gaan.

Levi Vloet (25 jaar) uit Linden is Paralympisch atleet en is gespecialiseerd in de 100 en 200 meter sprint. Onlangs behaalde hij de limiet om deel te kunnen nemen aan de Paralympische spelen in Tokio. Komende week 11 augustus stapt hij op het vliegtuig. In Het 12uurtje praten Tom en Corné met Levi over die reis en zijn kansen in Tokio.

Verder kunnen luisteraars kans maken op een tegoedbon voor een 12uurtje bij Brasserie d’n Buurman, is het ElvisTime, veel gezellige muziek en komt er elke uitzending opnieuw weer verrassend nieuws voorbij. www.het12uurtje.nl