Deze week willen we aandacht vragen voor onze jongste dieren. We hebben ontzettend veel keuze in onze kittens van zwart-wit, rood, lapjes tot schilpadjes, enz. We hebben ook veel stelletjes zitten in onze pleeggezinnen, maar ook trio’s en katjes die liever alleen geplaatst worden.

Op www.facebook.nl/hokazo en www.dierenasiels.com staan de verhaaltjes van onze kittens zoals die van Jackson&Sokje, zwart met wit plukje Floris, Berani&Toa en Tirza&Jiske. Ook is het net als andere jaren dat de zwarte en zwart witte kittens het langst blijven zitten, WAAROM? Helaas kunnen we niet zeggen dat er minder kittens met moeders gevonden worden. We zoeken daarom ook nog geschikte pleeggezinnen voor onze kittens en moeders vraag om info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Want omdat het vakantietijd is zijn onze vaste pleeggezinnen niet allemaal beschikbaar. En moeten er kittens in onze quarantaine verblijven dit is verre van een ideale omgeving voor de kittens.

Interesse in kittens mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..