Waar een klein dorp groot in kan zijn… In kleine dorpskernen is vaak een gemis aan faciliteiten. In de kern van Wilbertoord is echter sinds mei 2018 Mooi van Hier gevestigd.

Schoonheid/pedicure salon Beauty and More en kapsalon F-style zijn gaan samenwerken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat mensen hun behandelingen kunnen combineren, alles onder één dak. Kort na de opening is het team uitgebreid met een barbier, Khayri Mourad, een vakman pur sang. Een professionele herenkapper die daarnaast ook bij dames wenkbrauwen epileert met touwtjes.

Khayri heeft zijn vak in Irak geleerd, daar had hij samen met zijn broer gedurende 12,5 jaar een eigen salon. In 2014 is hij naar Nederland gekomen en woont sinds 2015 in Sint Hubert.

Hij wilde werken en kon meteen aan de slag in de logistiek in Cuijk. Maar nog liever wilde hij graag in zijn eigen beroep gaan werken, het kappersvak is zijn grote passie. In 2018 kreeg hij een mooie kans. Vanwege toenemende drukte bij Mooi van Hier moest het team worden uitgebreid, en zo kon hij als Barbier terug in zijn vak. Het was tevens een geweldige aanvulling van het concept bij Mooi van Hier. Hij heeft daar zijn draai goed gevonden en al een flinke klantenkring opgebouwd. Khayri is een kapper die met bijzondere technieken werkt die niet iedere kapper in Nederland beheerst. Bij knipbeurten worden met behulp van hars oor- en neusharen verwijderd. De klanten zijn hier positief over, deze ontsierende haren blijven langer weg en het ziet er verzorgd uit. Daarnaast verzorgt hij ook baarden en kan hij bij dames wenkbrauwen epileren met een touwtje. Een techniek die werkt met een beter resultaat dan het epileren met pincet. Ook kan hij wenkbrauwen kleuren met Henna, dat blijft tot drie weken zitten, de dames zijn hierover enthousiast. Khayri heeft vaste klanten uit de verre omgeving. Vakmanschap wordt gewaardeerd. “Bij mij is de klant Koning”, zegt Khayri in goed Nederlands.

Voor nadere informatie over het team en het dienstenpakket bij Mooi van Hier, kijk op www.mooivanhier.nl.