Zaterdagavond 24 juli is er een besloten boekpresentatie geweest bij het Lagerhuis in Mill. Graag hadden we een open boekpresentatie gegeven, maar door de coronamaatregelen was dit helaas niet mogelijk.

Drie jaar geleden overleed de vader van Monique. Door alle perikelen rond dit overlijden kon ze dit geen plaatsje geven. Toen is ze gaan schrijven over haar leven, wat resulteerde in een autobiografie. Wat nu drukken en uitgeven?

Ja, dit verhaal mag verteld worden en voor Monique moest het de wijde wereld in. We hebben besloten om alle opbrengsten van dit boek te doneren aan “Het Vergeten Kind”.

Patrick, Stephan en Hanneke van “Het Lagerhuis” kwamen met de geste om een percentage van de omzet te doneren en Robert van Lin de “Drukker van de regio”gaf korting op het drukken van het boek.

Ook tijdens de boekpresentatie zijn er al vele extra donaties gedaan waarvoor “DANK”. Graag willen wij Auke en Marian bedanken, voor alle hulp die wij van hun hebben gehad bij het ontstaan van dit boek.

Het boek is voor iedereen die het verhaal van Monique wil lezen te verkrijgen vanaf dinsdag 10 augustus voor €15,00 bij “Buitengewoon Kado” hoogstraat 10 5451 BJ Mill. Ook kunnen wij het boek aan iedereen die dat wil opsturen voor €5,00 extra aan verzendkosten. Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen op een mooie opbrengst voor “Het Vergeten Kind” en zullen in een later stadium in deze krant het eindresultaat met jullie delen.

Groetjes Monique en Arjen Hendriks