Afgelopen zondag in de L.O.M. uitzending Het 12uurtje spraken Corné Kremers en Tom Raaijmakers met Anke Verweijen uit Mill. Ze brengt op 19 september, op de sterfdag van haar man Dennis Verweijen, het boek Samen Goed uit. Het boek start met de geboorte van hun zoon Timo. Vier weken voor zijn geboorte overleed Dennis helaas aan de gevolgen van Leukemie.

Derde boek

Samen Goed is het derde boek uit de serie waarvan Dennis zelf het eerste boek schreef. Dit boek kreeg de titel Papa’s bloed en het eindigt met de geboorte van hun dochter Robin. Op basis van onder andere de aantekeningen die Dennis zelf nog maakte tijdens de laatste periode van zijn leven, schreef Anke het tweede boek met als titel Mama’s Moed. Dit boek eindigt bij de geboorte van hun tweede kindje Timo. En nu volgt op 19 september het laatste deel van deze trilogie, Samen goed. Het beschrijft de tijd na het overlijden van Dennis en de tijden van rouw. Over keuzes en over onvoorwaardelijke liefde. Het derde boek eindigt met de geboorte van hun derde wonder, dochter Nomi.

Enorme achtbaan

Dennis en Anke beschrijven in hun boeken de enorme achtbaan waarin ze terecht kwamen, toen de diagnose acute leukemie bij Dennis werd geconstateerd. Het beschrijft puur en eerlijk over alle zaken waar ze tegen aan liepen. In alle drie de boeken voert liefde, trots en kracht de boventoon. In het derde boek is te lezen hoe Anke de dromen die ze met Dennis samen had, waarmaakt.

Boek bestellen

Het boek is te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., na 19 september wordt het boek verzonden (zo nodig 5 euro verzendkosten). Ook is het boek via de reguliere (online) winkels zoals bol.com te koop. Het boek kost 20,- euro en het e-book 11,99.

Beluister het interview met Anke Verweijen in Het 12uurtje via de podcast. Dat kan via Spotify, Apple podcasts of een van de andere podcastproviders. Ook is het te beluisteren via de eigen podcastpagina op www.het12uurtje.nl.