Vanwege het Covid-19 virus is het op dit moment onduidelijk of D’n Inloop geopend is en zo ja, op welke tijd(en). Neem hierover contact op met Langenboom Zorg Centraal of de Wis. De Computerinloop gaat tot nader bericht niet door.

Als je Whatsapp gebruikt om berichten te sturen kun je instellen dat je bericht met de ‘Enter’ toets verzonden wordt. Tik in het hoofdscherm op de drie puntjes rechtsboven in het scherm en klik op ‘Instellingen’, daarna op ‘Chats’ en tik op het schuifje achter ‘Verzenden met Enter’ zodat dat groen wordt. Eigenlijk is dat vreselijk onhandig als je in het bericht aparte zinnen en alinea’s wilt toepassen. Dan gebruik je dezelfde instellingen om het verzenden met de ‘Enter’ toets ongedaan te maken.
Je kunt ook Whatsappen op je computer of laptop. Installeer de Whatsapp via de Microsoft Store (Bij ‘Zoeken’ typ je Whatsapp en klik daarna op ‘Whatsapp desktop’ en doorloop het download en installatieprogramma om de App te installeren.) Open de app op je computer en op je mobiele telefoon. Op je telefoon tik je op de drie puntjes rechtsboven in het scherm en tik op ‘Gekoppelde apparaten’. Tik op ‘Een apparaat koppelen’ en scan de QR blokjescode op je computer. Beide apps op telefoon en computer zijn nu gekoppeld. Je kunt nu op je computer makkelijker een lang bericht typen of foto’s versturen. Maar let op! Ook al heb je ‘Verzenden met Enter’ op je mobiel uitgeschakeld, die instelling geldt niet op je computer en is ook niet uit te zetten! Telkens als je op ‘Enter’ drukt wordt het bericht verzonden. Om in een bericht een nieuwe alinea te beginnen zonder de vorige alinea te verzenden moet je, om een nieuwe alinea te beginnen de toetscombinatie ‘Shift+Enter’ gebruiken.

Vooralsnog gaat de donderdagmiddag-ComputerInloop dus niet door. Héb je corona: beterschap. Heb je het niet: zorg dat jezelf en anderen gezond blijven.