Foto: Cockie Kremers

Komende zondag 12 september presenteren Tom Raaijmakers en Corné Kremers zoals gebruikelijk weer Het 12uurtje bij L.O.M.-radio. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur komt er naast leuke muziek ook weer veel informatie en actueel nieuws voorbij. Uiteraard is er ook weer het een en ander te winnen. U doet er dus goed aan ook deze zondag te luisteren zodat u binnen 2 uurtjes weer helemaal op de hoogte bent van hetgeen er leeft en speelt in onze gemeente.

Chris Swijnenberg is de nieuwe bedrijfsleider van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Naast kennis maken met hem zal men in Het 12uurtje ook naar het nieuwe theater- en filmseizoen kijken.

Buurtbemiddeling bestaat al sinds 2009 in het Land van Cuijk. Het is een succesvolle methode om conflicten tussen buren op te lossen. Froukje Drent van Sociom wil het team van buurtbemiddelaars uitbreiden. In Het 12uurtje vertelt zij hier meer over.

Marielle van Zuilen is raadslid van D66 Cuijk en neemt voor deze partij ook deel aan de gemeenteraadsverkiezingen Land van Cuijk. Om alle 33 kernen in de nieuwe grote gemeente beter te leren kennen wandelde zij deze zomer door alle kernen. In Het 12uurtje vertelt zij over haar ervaringen.

Op 2 oktober staat de dorpsquiz Zuuk ut mar uut in Mill op de planning. Maar ook in Wilbertoord werkt men hard aan hun dorpsquiz. Jan Volleberg is een van de organisatoren in Wilbertoord en zal in Het 12uurtje alvast een tipje van de sluier oplichten van hetgeen deelnemers daar deze keer kunnen verwachten.

Verder is het weer ElvisTime, spelen de programmamakers Pim Pam Pret en bellen ze met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag. www.het12uurtje.nl