Foto: Toon Ermers

Op zondag 5 september is het 3e boek uit de serie “Minse van Langenbôm” gepresenteerd. Dit deel heeft de naam: “Het Broek, de Heuf en het Vlies”. Deze presentatie vond plaats bij de familie Maassen aan de Zeelandseweg tijdens een gezellige bijeenkomst van buurtschap “Steeds Paraat”.

Het eerste boek werd door Lies van Limbeek, voorzitster van de Heemkundekring, uitgereikt aan een echtpaar: Herman de Klein en Marietje de Klein-Hendriks. Beiden zijn op De Heuf geboren en hebben er hun hele leven gewoond. Het boek beschrijft van ieder huis in deze buurt de geschiedenis en de bewoners die er gewoond hebben en is rijk geïllustreerd met unieke foto’s en achtergrondverhalen .

Op zaterdag 11 september is er tussen 13.30 en 14.30 uur gelegenheid om in het Parochiecentrum in Langenboom uw bestelde boek(en) af te halen.

Ook degenen die geen boek besteld hebben, maar graag alsnog een exemplaar willen hebben, zijn van harte welkom. Het boek kost € 27,=.

Van boek 2 (Van Graspeel tot Pierdiek) zijn ook nog enkele exemplaren te koop. Boek 1: De Spie-Gasthuisstraat is vrijwel uitverkocht.

Intussen wordt er al weer hard gewerkt aan boek 4: Eikenlaan-Reekseweg-Elleboogstraat en Hogesteenweg.