Erik van Daal is nu wethouder in de gemeente Mill en Sint Hubert en nummer 2 op de lijst van Team Lokaal. Hij is net als lijsttrekker Willy Hendriks van Haren en Jos van den Boogaart kandidaat wethouder in de gemeente Land van Cuijk. Maar dat zijn er meerdere binnen Team Lokaal, zo vertelt hij deze week in Regelkevers. Wie uiteindelijk namens deze partij wethouder zal worden is volgens Erik afhankelijk van of men überhaupt in de coalitie komt en vervolgens de portefeuilles die beschikbaar zijn. Mocht hij geen wethouder worden dan lijkt hem ook het raadswerk erg interessant bij de start van deze nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Dat komt allemaal aan de orde in Regelkevers. Maar ook vertelt hij over de vorming van Team Lokaal wat bestaat uit 7 verschillende lokale partijen met ieder een eigen mening en standpunt. Toch is het gelukt deze 7 partijen samen te brengen in 1 Team Lokaal. Over hoe dit in zijn werk ging vertelt Erik van Daal openhartig in Regelkevers.

Het radioprogramma Regelkevers is op donderdag om 18.00 uur te horen bij Omroep Land van Cuijk en op zaterdag om 09.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. Alle afleveringen komen in de week van uitzending ook in de druk bezochte en succesvolle podcast van Regelkevers. Dit bij o.a. Spotify, Apple podcasts en op www.regelkevers.nl.