Deze week is John Heckathorn uit Landhorst te gast in Regelkevers. De in Amerika geboren en getogen Heckathorn kwam als militair naar Nederland, werd verliefd en trouwde met een Nederlandse. Maar verliefd werd hij ook op Landhorst en dat was ook de basis om actief te worden in de lokale politiek. Hij hoorde in zijn woonomgeving dat men niet tevreden was over bepaalde zaken en daar wilde hij wat aan gaan doen.

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 24 november van de nieuwe gemeente staat Heckathorn niet op de lijst van de VVD Land van Cuijk maar is hij lijsttrekker van 50Plus Land van Cuijk. Over het hoe en waarom wordt gesproken in Regelkevers. Daarin vertelt hij ook dat er geen sprake is van zetelroof, want zolang hij in de gemeente Sint Anthonis raadslid is doet hij dit als lid van de VVD. Buiten de gemeenteraad is hij lijsttrekker 50Plus.

Regelkevers is op donderdag om 18.00 uur te horen bij Omroep Land van Cuijk en op zaterdag om 09.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. Afleveringen zijn ook terug te vinden in de podcast van Regelkevers op o.a. Spotify, Apple podcasts en tal van andere podcastplatforms. Ook staan ze op www.regelkevers.nl.