Op 1 oktober 1921 is Amicitia opgericht en ter gelegenheid van de 100ste verjaardag start het jubileumjaar programma van Amicitia op 3 oktober.

Er zal dan in de Wis als aftap voor het jubileumjaar een concert gepresenteerd worden met daarbij een Tentoonstelling "100 jaar Amicitia".

Vanaf 13:00 uur is de zaal en de tentoonstelling geopend. In de tentoonstelling zijn veel bewaard gebleven items, krantenartikelen en foto’s verzameld waarmee de 100 jarige historie, tradities en bijzondere gebeurtenissen getoond worden. Natuurlijk zal er ook aandacht zijn voor de diverse optredens middels beeld, geluid en demo’s.

Het concert begint om 13:30. Zowel het harmonieorkest van Amicitia als slagwerkgroep Dynamic zullen verschillende nummers ten gehore brengen welke refereren naar de geschiedenis van de vereniging en is er aandacht voor de leden die gedurende de afgelopen eeuw Amicitia gevormd hebben. Tijdens de korte onderbreking gedurende het concert zal het jubileumboek 100 jaar Amicitia gepresenteerd worden.

Tijdens de afsluiting van het concert zal Amicitia zich presenteren in de nieuwe moderne kleding, een verrassend geheel samen met ons inmiddels herkenbare nieuwe logo.

De muzikale middag sluit af met een spetterend optreden van jeugdige muzikanten van Amicitia. Een enthousiast optreden van hedendaagse muziek wat ook zeker niet gemist mag worden.

Na afloop van het concert is de tentoonstelling nog geopend en kan er nog na geborreld worden verzorgd door het personeel van De Misse.

We hopen u na lange tijd weer welkom te kunnen heten bij een voor ons heel speciaal optreden. De toegankelijkheid (i.v.m. corona) is afgestemd met de horeca en de laatste info is beschikbaar op social media.

Mocht u om persoonlijke reden meer informatie hierover wensen dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..