Alle vijf gemeenten in het Land van Cuijk organiseren een grootschalige inkoopactie energiebesparing voor huiseigenaren. Daarbij gaat het om energiebesparende maatregelen zoals isolatie, zonnepanelen en verwarmingsinstallaties. De gemeenten bieden lokale uitvoerders de mogelijkheid om de werkzaamheden van de actie uit te voeren. Bedrijven die zijn geïnteresseerd kunnen zich uiterlijk tot en met woensdag 29 september aanmelden via: www.winstuitjewoning.nl/actie/samenwerken of bel 023-5836936. Biedingen indienen kan t/m vrijdag 1 oktober.

Winst uit je woning

De vijf gemeenten hebben de uitvoering van de inkoopactie uitbesteed aan Winst uit je Woning. Al meer dan 10 jaar organiseert Winst uit je woning advies- en inkoopacties voor energiebesparende maatregelen. Winst uit je woning heeft inmiddels met meer dan 100 (lokale) uitvoerders samengewerkt. De acties leveren een groot aantal opdrachten op voor (lokale) isolatie- en installatiebedrijven.

Brieven woningeigenaren

Vanaf de week van 18 oktober 2021 ontvangen woningeigenaren in de vijf gemeenten een uitnodiging om mee te doen aan een advies- en inkoopactie.