In 2022 bestaat toneelvereniging Miamtoca 50 jaar. En omdat we ook over 10 jaar ons zestigjarig jubileum willen vieren zijn we op zoek naar nieuwe leden. Dus; vind je toneelspelen leuk, spreekt techniek (licht, geluid en decorbouw) je aan meld je aan. Maar ook zijn we op zoek naar mensen die “besturen” een uitdaging vinden.

In de maanden september tot april repeteren we op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in cultureel centrum Myllesweerd. Miamtoca staat bekend als een vereniging die blijspelen en kluchten speelt. Tijdens de schoolvakanties liggen de repetities stil. Uitvoeringen vinden (meestal) plaats in maart of april.

De techniek (licht en geluid) wordt de laatste weken van een toneelstuk actief. Tijdens de repetitieperiode zijn de techneuten natuurlijk van harte welkom op de repetitieavonden. Daarnaast overleggen ze met de regisseur wat er nodig is om een toneelstuk technisch gezien tot een succes te maken.

Het bestuur van Miamtoca bestaat uit drie leden. Een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Deze vergaderen enkele keren per jaar en zorgen ervoor dat de vereniging goed functioneert.

Belangstelling?

Wij hopen van wel! Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact op!