De week van de goede doelen 2021 zit er weer op. En omdat er in 2020 moest worden uitgeweken naar september en dit een goede maand bleek te zijn, hebben we in 2021 ook voor deze maand gekozen om de Goede Doelen Week in Wilbertoord te organiseren. De collecte vond plaats van 13 tot en met 18 september. Ook in Mill, Langenboom en Sint Hubert werd in dezelfde week de Goede Doelen Week gehouden.

Wilbertoord heeft laten zien dat zij gulle gevers zijn en dat zij dit initiatief omarmen want ook in 2021 is het totale bedrag van deze gezamenlijke collecte weer gestegen. De totale opbrengst voor Wilbertoord is € 6.521,70.

Inmiddels zijn alle bedragen overgeboekt naar de betreffende 14 goede doelen.

Wilbertoord is trots op haar vrijwilligers die elk jaar bij u de enveloppen op willen halen.

Deze mooie totaal opbrengst hebben we mede te danken aan alle Wilbertoordse enthousiaste vrijwilligers en natuurlijk aan alle gulle gevers.

HARTELIJK BEDANKT! Wilbertoord heeft laten zien dat we als klein dorp, samen tot iets heel GROOTS in staat zijn!

Gezien het resultaat en de vele voordelen van de Goede Doelen Week, zullen we zeker ook volgend jaar weer een grootscheepse actie houden. We hopen dat we dan weer op al onze vrijwilligers mogen rekenen!

Heeft u nog opmerkingen, ideeën of suggesties geef dat dan a.u.b. door aan een van de kerngroep leden, zodat we die mee kunnen nemen in de evaluatie.

Namens de kerngroep,

Goede Doelen Week Wilbertoord
Wilma Cornelissen